Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storelid uenig i godkjennelsen

NAGANO (NTB): Kjell Storelid bet i det sure eplet i dag. Han ble totalt overkjørt av OL-vinner Gianni Romme i siste par på 5000 meter. I mål var det norske OL-håpet slått med nesten en runde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Romme var i en annen klasse denne gang. Han var klart best. I spørsmålet om gullmedaljen hadde ikke den nye trikoten noe å si, men jeg kan ikke forstå hvorfor den ble godkjent i går. Drakten skal følge kroppens fasong, sa Storelid etter søndagens 8. plass.

- Foreløpig er det ikke aktuelt for meg å bruke den. Blir den godkjent, er det en annen sak. Men det tar sikkert tid å få en slik trikot. Det må være individuell tilpasning, sa Storelid, som ikke hadde noen god forklaring på hvorfor det gikk så dårlig i dag.

- Alt stemte bra under trening på formiddagen. I konkurransen gikk det bare ikke, slo Storelid fast. Alt i starten ble han skikkelig fragått av verdensrekordholder Romme.

- Jeg visste at jeg ikke kunne holde hans rundetider i starten. Min mulighet var en god avslutning. Men Romme holdt hele løpet. Jeg hadde ingen sjanse, sa Storelid.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!