Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storelid vil tilbake

Allrounderen Kjell Storelid satser alt på å komme tilbake i verdenstoppen i skøyter. Han trener mindre, men med høyere intensitet enn noe gang for å klare målet om å stabilisere seg blant de aller beste.

- Hele landslaget har lagt om på opplegget og trener med høyere fart nå. Men ingen gjør det i så ekstrem grad som Storelid, sier landslagstrener Geir Karlstad.

- Jeg har snudd så godt som opp ned på treningsopplegget fra tidligere, sier stordabuen selv.

Fjorårssesongen ble totalt spolert som følge av en hissig virussykdom. I tillegg har magetrøbbel og uvennskap med de nye klappskøytene ødelagt før det løftet Storelid hadde håpet på etter at han slo igjennom med sølv på 5000 og 10 000 meter under OL på hjemmebane i 1994.

- Det gikk ikke som jeg hadde håpet, men denne sesongen satser jeg alt på å komme tilbake, lover Storelid. Problemene med muskelfestene i magen som ødela hele 1996-sesongen, har bremset treningsopplegget i mai og juni, men med skøytene tilbake på isen i Vkingskipet føler Storelid at han er i rute.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media