Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storesøster Skjelbreid vraket

Liv Grete Skjelbreid Poiree er tilbake på landslaget i skiskyting, mens søsteren Ann Elen Skjelbreid er vraket.

- Ann Elen er ikke tatt ut basert på resultatene i vinter. Det har også å gjøre med alder og utviklingspotensial. Hvis en ung løper har vist resultater på samme nivå som en eldre løper, blir den unge løperen prioritert, sier landslagssjef Arne Idland til NTB.

De fem jentene som ble tatt ut på elitelaget fredag var Gunn Margit Andreassen, Tora Berger, Gro Marit Istad Kristiansen, Liv Grete Skjelbreid Poiree og Linda Tjørhom.

Det er verdt å merke seg at Liv Grete Skjelbreid definitivt er tilbake for fullt etter at hun ble mamma til lille Emma for tre måneder siden.

- Liv Grete trener bra og målet er å komme tilbake, sier Idland.

Uttaket for elite herrer ble udramatisk affære. Der får vi igjen stifte bekjentskap med herrene Frode Andresen, Lars Berger, Ole Einar Bjørndalen, Stian Eckhoff, Egil Gjelland og Halvard Hanevold.

- Uttaket var udramatisk i forhold til de internasjonale resultatene sist sesong, sier landslagstrener Roger Grubben til NTB.

Herreløperne skal ha sin første samling i Sirdal like i etterkant av 17. mai.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media