Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storfavoritt flyr lavt

-Vi må ikke ta helt av, sier kusken.

SKADEFRI NÅ. Sporre er skadefri for en gangs skyld og blir storfavoritt i V65-spillet sammen med sin trener Hans Petter Tholfsen. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SKADEFRI NÅ. Sporre er skadefri for en gangs skyld og blir storfavoritt i V65-spillet sammen med sin trener Hans Petter Tholfsen. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

-Vi må ikke ta helt av. Jeg ligger lavt.
Hesten har bare startet tre ganger i sitt liv og har slitt mye med helsa. Vi tar et løp av gangen, sier Hans Petter Tholfsen i sedvanlig stil.

Stortalentet Sporre har ikke vært i nærheten av å tape løp.
Onsdag kommer vallaken ut som stor favoritt i V65-2.
Men som Tholfsen forteller har den fem-årige vallaken gått glipp av mye på grunn av skader.
-Han har omtrent hatt alt av det verst tenkelige med skader i sener og gaffelbånd.
Nå kom han ut etter et drøyt års løpsopphold. Det er vanskelig å si hva det blir ut av ham. Det er en lang vei å gå, hvis han skal bli skikkelig god. Men det ser bra ut akkkurat nå. Og det dreier seg om en unntakshest. Men det er umulig å spå noe som helst. Det eneste jeg vet, er at vi starter på onsdag, forteller Tholfsen til Dagbladet.

-For stor favoritt

-Jeg mener han er blitt for stor favoritt. Alt klaffet i comebackløpet. Jeg fikk kjøre rett fram og fikk åpningen som bestilt. Det løpet ga egentlig ikke mange svar. Bortsett fra at hesten var helpigg i mål og at jeg var veldig fornøyd med det, sier Tholfsen.

-Det er ingen banker. Men en hest som må på bongen, mener Tholfsen.

Kjører mot slutten

-Vi har fått spor sju bak bilen. Og da blir det å finne en fin posisjon og kjøre til slutt. Vi får vente med å klemme til fra start når vi har trukket et bedre startspor, avslutter Hans Petter Tholfsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media