Storfavoritt har drukket

- Det er det viktigste.

MEGAFAVORITT. Snonsøy Elda og kusk Hans Christian Holm har vunnet sammen før. Nå er de favoritter i jackpotomgang på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
MEGAFAVORITT. Snonsøy Elda og kusk Hans Christian Holm har vunnet sammen før. Nå er de favoritter i jackpotomgang på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster. Det er jackpot i V65-spillet og 1,7 millioner ekstra i premiepotten.!

Snonsøy Elda blir megafavoritt på Bjerke travbane onsdag kveld.Hoppa er ute på langtur for første gang.

- Vi kom til Bjerke i natt.Hun har ikke tatt noe havre, men har fått i seg godt med høy og ikke minst vann.Det er det viktigste, sier Nils Kjerstad til Dagbladet.

Han har tatt den lange turen fra Meldal til Bjerke med seier i blikket.

- Jeg forstår spillerne som tror på henne. Hun kan legge inn en siste kilometer mellom 1.25 og 1.26-fart, forteller Kjerstad.Det skal motstanderne få slite alvorlig med.

Forsiktig kjøreordre

- Jeg kommer til å gi kusken beskjed om å kjøre på sikkerhet de første 500 meterne. Fjerde sporet i volten er ikke det vi hadde håpet på, siden hun er såpass stor som hun er. Det er en viss galoppfare. Men jeg tror hun er god nok til å vinne, om det ikke blir helt galt, sier Kjerstad.

Kusk Hans Christian Holm har kjørt Snonsøy Elda tidligere. De vant sammen på Biri travbane 25. november.Bildet er fra det løpet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer