Storfavoritt Lindsey Vonn mistet skien i kvinnenes utforrenn

Norske Ragnhild Mowinkel kom seg helskinnet ned.

KJØRTE UT: Amerikanske Lindsey Vonn mistet skien i en sving under dagens utforrenn i La Thuile, Italia. Foto: AP Photo/Marco Trovati
KJØRTE UT: Amerikanske Lindsey Vonn mistet skien i en sving under dagens utforrenn i La Thuile, Italia. Foto: AP Photo/Marco Trovati Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lara Gut stakk av med seieren i dagens utforrenn for kvinner i La Thuile i Italia. Ragnhild Mowinkel var eneste norske jente på startstreken. Hun kjørte ut fra start som nummer to, og var i mål med tiden 1:39,86.

Elena Curtoni slo dessverre tiden til Mowinkel med 2.38 sekunder, og utover i rennet ventet store navn som Lindsey Vonn, Lara Gut og Viktoria Rebensburg. Da forsvant Mowinkel nærmere og nærmere bunnen av lista.

Da søstrene Elene og Nadia Fanchini kjørte som nummer ni og ti, hadde løypa begynt å bli litt bedre for alpinstjernene. Det passet godt for Nadia, som klinte til og kom i mål med tida 1:36,60.

Som forventa gjorde Lara Gut et godt renn, og kom foran Cornelia Huetter og Nadia Fanchini med henholdsvis 1,02 og 1,03 sekunder.

Flere kjørte ut Storfavoritt Lindsey Vonn kjørte ut mellom andre og tredje måling.

Vonn kjører for tiden med en skinne på sitt høyre kne etter en skade, og det var på samme side at skien til amerikaneren løsnet da hun kom for langt ned i en sving.

Amerikaneren var ikke alene om å kjøre ut i utforrennet. Også Joana Haehlen fra Sveits og svenske Kajsa Kling kjørte ut før de kom i mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer