Storflor-dobbel sikret Godset årets første seier

Vant 3-2 over Sandefjord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Strømsgodset - Sandefjord 3-2 (3-1)

MARIENLYST STADION (Dagbladet): Etter lagets svakeste sesongstart på seks år, slo Strømsgodset tilbake i kveldens oppgjør mot Sandefjord. 

Med høyt balltempo, lekre kombinasjoner og vakre avslutninger ble gjestene tidvis utspilt av drammenserne som vant 3-2 etter en fantastisk 1. omgang.

Godsets firerbande Før dagens kamp hadde Strømsgodset slitt med å få det offensive spillet til å fungere. På sesongens tre første runder hadde trener David Nielsen forsøkt seks ulike spillere i de fire fremste posisjonene i sitt 4-2-3-1-system. 

Mot Sandefjord ble Thomas Lehne Olsen (23) den 7. angriperen til å få sjansen fra start. 23-åringen banket inn fem mål i vinter og var Godsets toppscorer i sesongoppkjøringen.

Nielsens håp var at Lehne Olsen skulle bli mannen som løste Godsets-angrepsfloke. Og etter bare 20 minutter slo spissen til da han avsluttet et nydelig angrep, assistert av Iver Fossum (18). Det var imidlertid Gustav Wikheims (22) eminente forbarbeid som la grunnlaget for scoringen.

Sandefjord-forsvaret klarte ikke å flytte beina raskt nok i forsvar. Det maktet de heller ikke i det 28. og 38. spilleminuttet. Da rullet Strømsgodset opp ytterligere to nydelige angrep, som Øyvind Storflor (35) avsluttet på elegant vis begge gangene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.