Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storflor enig med Strømsgodset

- Vemodig, men Godset har stort potensial, sier Øyvind Storflor.

Rosenborgs kantspiller Øyvind Storflor (28) er enig med Strømsgodset om en overgang etter sesongslutt. Han er Bosman-spiller og går dermed vederlagsfritt.

- Papirene er ikke undertegnet, men jeg har gitt klubben et muntlig ja, sier Storflor til Nettavisen.

Storflor spilte sine første seriekamper for trønderne allerede i 1999, og med unntak av en lynvisitt i Byåsen og to år i Moss er det på Lerkendal han har tilbrakt sin fotballtid. Nå ser han fram til nye utfordringer i 2009.

- Jeg ser et stort potensial i Strømsgodset.

- De spiller 4-3-3 som passer meg veldig bra, og har en spennende trenertype i Ronny Deila.

Storflor har 121 seriekamper for trønderne, 21 scoringer «og vel tre seriemesterskap». Han innrømmer det er med blandede følelser han forlater moderklubben.

- Det er vemodig, men jeg kan love at jeg har hundre prosent fokus på Rosenborg i tiden som gjenstår.

- Samtidig virker Godset som et spennende lag, og jeg hadde en viss trang for å prøve noe nytt, forklarer hurtigtoget overgangen med.

FLYTTER SØROVER: Øyvind Storflor flytter til Østlandet igjen og neste sesong skal han spille for Godset. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX
FLYTTER SØROVER: Øyvind Storflor flytter til Østlandet igjen og neste sesong skal han spille for Godset. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX Vis mer

(NTB)

image: Storflor enig med Strømsgodset
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media