Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storflor kan forhandle seg vekk fra RBK

Har ikke fått ny avtale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): På nyttårsaften går Øyvind Storflors kontrakt med Rosenborg ut. Klubben har ikke tatt initiativ til å forlenge avtalen med venstrevingen, skriver Adresseavisen.

Det betyr at Storflor per i dag kan sikre seg en bosmanovergang, hvis han skriver under for en ny klubb fra og med januar 2007.

RBK-direktør Rune Bratseth bekrefter at vingen ikke har blitt tilbydt forlengelse.

- Foreløpig har vi ikke forhandlet med Storflor, og det er et valg vi har gjort. Og ettersom det er mindre enn seks måneder igjen av kontrakten, vet vi at han fritt kan ha kontakt med andre, sier Bratseth til avisa.

Storflor er en av fire mann med kontrakter bare ut året. De andre tre er Ståle Stensaas, Roar Strand og stortalentet Michael Jamtfall.

- De spillerne vi eventuelt ønsker å forlenge med vil bli tilbudt ny kontrakt i løpet av august eller september, sier Bratseth.

Storflor sier til avisa at ikke vil spekulere i framtida si, men at han helst vil bli i klubben. Odd og Stabæk er tidligere blitt koblet til den driblesterke kantspilleren.

RBK AVVENTER: Øyvind Storflor vil bli på Lerkendal, men klubben har ikke bestemt seg om 26-åringen skal satse på videre.
KONTRAKT BARE UT ÅRET: Michael Jamtfall scoret mot LSK søndag. Det er ikke nødvendigvis nok for å bli satset på RBK.