Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storfornøyd Semb på Norway Cup

- Dette er fotballens svar på julaften - forskjellen er bare at her varer julaften i seks dager, sa landslagssjef Nils Johan Semb da han besøkte Norway Cup i dag.

Landslagssjefen var Ekebergslettas mest populære gjest i dag. Under sitt Norway Cup-besøk benyttet han blant annet tida til å dømme kampen mellom Ellingsrud og Rustad i den yngste gutteklassen. Resten av tida gikk til å skrive autografer, stille opp på bilder og å svare på spørsmål.

- Det er gøy å se det voldsomme engasjementet hos spillere og ledere. Jeg er her hvert år for å se på livet. Det er dette som er fotball - det vi (landslaget) driver med er bare en liten del av det, sa Semb.

Landslagssjefen har svart på mange spørsmål om Norges spillestil etter fotball-EM. Også på Ekeberg kom temaet på banen. Denne gang fra Semb sjølv:

- Er det greit at jeg blander meg inn i lagenes spillestil underveis i kampen, fleipet Semb før dommerdebuten.

Det eneste landlagssjefen var bekymret for i dag var at det skulle bli scoret for mange mål i kampen han skulle dømme.

- Jeg tror Ola-Jo (sønnen) får telle målene for meg. Jeg er ikke vant til at det blir scora så mange mål skjønner du. sa Semb til Dagbladet.no før kampen mellom Ellingsrud og Rustad.

Nils Johan Semb ble nærmest overfalt av autografjegere da han blåste av for pause.

Spillere fra begge lag glemte alt som het drikkepause og taktikk og benyttet pausen til å få autografer istedenfor.

HELDIG: Ottar Sprakehaug Øvrevik (11) var storfornøyd da Nils Johan Semb dukket opp på Ekebergsletta. - Det var gøy å få autografen til Semb, sa Ottar til Dagbladet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media