Storhamar aldri truet i storseier

Smadret Stjernen.

STORSPILTE:  Christian Larrivée  var heit i kveldens kamp mot Stjernen. Foto: NTB Scanpix
STORSPILTE: Christian Larrivée var heit i kveldens kamp mot Stjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Storhamar dundret til med storseier og 10-1 (3-0, 3-0, 4-1) over Stjernen i eliteserien i ishockey hjemme på Hamar torsdag kveld.

Hjemmelaget tok kommandoen fra start og var aldri truet etter Eirik Skadsdammen ga laget ledelsen sju minutter ut i første periode. Etter det rant målene jevnt og trutt inn bak Stjernen-keeperen. Det sto 6-0 etter to perioder, og gjestene fra Fredrikstad klarte å få et trøstemål helt mot slutten.

Ellers ble det en serierunde på det jevne, der det ikke var overraskelser i det hele tatt. Stavanger Oilers vant programmessig 6-3 over Lillehammer og troner på toppen av tabellen med 33 poeng, fem mer enn Lørenskog som dro til med 6-1 over Frisk Asker på egen is torsdag.

Kongsvinger og Manglerud Star gjorde opp i bunnstriden. Det ble en spennende kamp som var jevn veldig lenge. Kongsviner klarte å avgjøre helt mot slutten og vant 4-3 etter at det hadde stått 2-2 til det gjensto snaue fem minutter.

Dette betyr at Kongsvinger, som tok sesongens første seier, fortsatt er sist i eliteserien, men nå skiller det bare ett poeng opp til Manglerud Star. De to lagene har fem og fire poeng, mens Vålerenga som er tredje sist, har 15 poeng etter at den 13. serierunden så å si er ferdigspilt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer