Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storhamar vant eliteserien i hockey

Storhamar banket Frisk og sikret seriegull

Storhamar gjorde jobben til gagns hjemme mot Frisk Asker i eliteserien i ishockey. Hamar-laget vant 3-0 og sikret sitt første seriegull på tolv år.

MESTERE: Storhamar slo Frisk Asker på hjemmebane og gikk dermed til topps i eliteserien i ishockey. Her feirer de et mål mot Lillehammer tidligere i sesongen. Foto: Hagen, Fredrik/NTB scanpix
MESTERE: Storhamar slo Frisk Asker på hjemmebane og gikk dermed til topps i eliteserien i ishockey. Her feirer de et mål mot Lillehammer tidligere i sesongen. Foto: Hagen, Fredrik/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå retter Storhamar-spillerne blikket mot sesongens viktigste mål, nemlig NM-sluttspillet. Det er ti år siden sist Hamar-laget ble norgesmester, men spillerne bør ha stor selvtillit med seriegullet i lommen.

Martin Rønnild sendte vertene i føringen etter bare halvannet minutts spill. Steffen Thoresen doblet etter tolv minutter og 17 sekunder, mens Mikael Zettergren fastsatte sluttresultatet til 3-0 helt på tampen av 3. periode.

Storhamar står med 99 poeng fem runder før slutt i eliteserien. Tabelltoer Sparta har 18 poeng opp til Hamar-laget. Det betyr at det ikke er mulig å ta igjen serielederen. Dermed kunne Storhamar-spillerne slippe gulljubelen løs da sluttsignalet lød søndag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!