Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storhamar blir trukket 15 poeng

På grunn av rot med økonomien.

STRAFFES: Storhamar trekkes 15 poeng. Trener Michael Smithurst er ikke trener i klubben lengre, han ga seg for ni dager siden.  Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
STRAFFES: Storhamar trekkes 15 poeng. Trener Michael Smithurst er ikke trener i klubben lengre, han ga seg for ni dager siden. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storhamar blir trukket 15 poeng inneværende sesong på grunn av klubbens økonomiske situasjon. Det bestemte forbundsstyret i ishockey mandag.

15. november i fjor vedtok styret i ishockeyforbundet å straffe Storhamar med 15 poengs trekk, men etter diverse møter med klubben, fikk Storhamar-ledelsen frist med å få orden på økonomien til årsskiftet.

Dersom økonomien da var betraktelig bedre og oppfylte de kravene ishockeyforbundet hadde stilt, skulle klubben slippe unna poengstraff.

«Forbundsstyret registrerer et stort og entusiastisk engasjement rundt klubben, men må samtidig konstatere at på tross av dette er den økonomiske situasjonen ved årsskiftet ytterligere forverret sammenlignet med de tall som ble lagt fram per 31. oktober i fjor.

Forbundsstyret har derfor i dag vedtatt å opprettholde sanksjonen på 15 poengs trekk i inneværende sesongs seriespill.»

Dette skriver forbundsstyret i en pressemelding etter sitt møte mandag.

(NTB)


Hele Norges coronakart