Storhamar Dragons satte serieleder Oilers på plass

Til tross for massivt Oilers-press i sluttminuttene.

VANT: Storhamar Dragons satte serielder Stavanger Oilers på plass i 2-1-seier i Stavanger i kveld. Her fra NM-semifinalen i fjor.
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
VANT: Storhamar Dragons satte serielder Stavanger Oilers på plass i 2-1-seier i Stavanger i kveld. Her fra NM-semifinalen i fjor. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Stavanger Oilers - Storhamar Dragons 1-2

(Dagbladet): Etter en jevn første periode, kunne Storhamar sikre seg overtaket mot den suverene serielederen, som har hele ti poeng ned til Lørenskog på andreplass.

Halvveis i andre periode sendte Storhamars poengkonge Christian Larrivee bortelaget i ledelsen på en retur på sitt eget skudd.

- Vår kampplan virket bra. Vi klarte å stå imot presset deres i 1. periode. Vi kom litt bedre med i annen periode og klarte å gjøre to mål, sa Storhamar-trener Alexander Smirnov til TV 2.

Oilers virket litt rystet av det, og Storhamar fortsatte å spille solid. Få minutter senere doblet de ledelsen ved Linus Johansson. Etter en pasning fra Jacob Berglund kunne han sette et skudd kontant i mål.

Storhamar fortsatte å kontrollere i starten av tredje periode, og hadde noen gode sjanser.

Oliers svarte imidlertid med et knallhardt skudd i stolpen - og ut.

Hjemmelaget forsøkte seg flere ganger og presset mot slutten. Petter Røste Fossen satte en etterhvert fortjent redusering for hjemmelaget. Fem minutter før slutt satte han den i mål fra kort hold.

Dermed var det duket for en heftig innspurt. Oilers skrudde opp tempoet, og kjørte på. Enda mer dramatisk ble det da Storhamar pådro seg en utvisning med ett minutt og femten sekunder igjen.

Men Storhamar klarte å forsvare seg, med god hjelp fra en god Andrew Engelage i målet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer