Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storhamar fikk en på tygga av lillebror

3000 tilskuere så drama i Kristins Hall.

TAPTE SLAGET OM MJØSA: Christian Remo Nicolaisen og Storhamar tapte i sudden death mot lillebror Lillehammer. 
Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
TAPTE SLAGET OM MJØSA: Christian Remo Nicolaisen og Storhamar tapte i sudden death mot lillebror Lillehammer. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For første gang på over ett år maktet Lillehammer å vinne mjøsderbyet i ishockey.

Lillehammer sto i fare for å gå gjennom 2010 uten å ha hatt gleden av å klå storebroren fra Hamar. Gudbrandsdølene hadde nemlig ikke slått Storhamar siden 22. oktober 2009. Torsdag kom den etterlengtede seieren da Justin Bostrom gjorde 2-1 i forlengningen foran hele 2844 tilskuere i Kristians Hall.

- Jeg er ingen spåmann, men har de siste dagene vært sikker på at dette ville bli en kveld med en fullsatt Kristins Hall og LIK-seier. Begge tipsene slo til, og nå er jeg bare glad, sa Lillehammer-leder og tidligere Storhamar-keeper Remo Martinsen til gd.no.

Det var imidlertid keepernes aften i OL-byen. Begge målvaktene holdt buret rent i de to første periodene, før Trevor Koenig måtte kapitulere da Gino Guyer pirket inn 1-0. Storhamars Christian Larriveé utlignet fem minutter før periodeslutt, men Lillehammer gikk seirende ut av duellen tre minutter ut i forlegningen da Storhamar hadde en spiller i utvisningsboksen.

I Sarpsborg økte Sparta serieledelsen til ni poeng på Vålerenga da Rosenborg ble sendt hjem med 1-6-tap. Dion Knelsen tente fyrverkeriet på forskudd og scoret tre av målene. Seieren var sarpingenes fjerde strake.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!