I FØRINGEN: Storhamar Dragons er i førersetet i NM-finalene etter å ha tatt sin andre strake seier mot Stavanger Oilers.
 Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
I FØRINGEN: Storhamar Dragons er i førersetet i NM-finalene etter å ha tatt sin andre strake seier mot Stavanger Oilers. Foto: Carina Johansen / NTB ScanpixVis mer

Storhamar i førersetet etter andre seier på rad

NM-finalene.

• Stavanger Oilers - Storhamar Dragons 0-3, 1-2 i kamper

(Dagbladet): På onsdag utliknet Storhamar etter at Stavanger Oilers hadde tatt første stikk i NM-finalene, og har fått blod på tann.

I dag tok de sin andre strake seier mot Oilers, og leder dermed 2-1 i kamper.

- Vi ble herja med de første ti minuttene. Det er for dårlig kvalitet, rett og slett, men Storhamar er flinke til å gjøre det vanskeligere for oss. Vi virket preget av at de ledet, sier Oilers-trener Petter Thoresen til TV 2.

Allerede i åpningsminuttene, ble Oilers presset - og gjestene hadde tre skudd på mål på rappen. Etter få minutter kom også scoringen som sendte de gule i ledelsen, signert Luke Moffatt.

Men Andrew Engelage klarte også å rydde unna på motsatt side av banen.

Halvveis ut i andre periode doblet Storhamar ledelsen ved Jacob Berglund, etter et lite dribleraid. Avslutningen var det ingenting å si på.

Oilers presset fryktelig mot slutten av andre periode, men klarte ikke å få pucken forbi Engelage i Storhamar-målet.

I tredje periode fortsatte Oilers det umenneskelige presset, men Storhamar klarte å stå imot. Og i sluttminuttene, mens Oilers presset og presset, kunne Storhamar feie pucken unna og rett i det åpne Oliers-målet.

Men Oilers klarte aldri å redusere, og Storhamar Dragons tok sin andre seier på rad i NM-finalene.