Storhamar sjokkerte i Stavanger

Vant på sjette forsøk denne sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Storhamar tok sesongens første seier over Stavanger. Hva var vel viktigere enn at det skjedde i første kamp av semifinalespillet i NM?

Etter at det sto 2-2 foran tredje periode ble svenske Hampus Gustafsson matchvinner med sin 3-2-scoring. Stavanger slo Storhamar i samtlige fem seriekamper denne sesongen. Dermed valgte seriemesterne fjorårets finalemotstander allerede i semifinalen. Sjokkstart Petter Thoresens mannskap virket derimot litt rustne etter en lang pause. Stavanger spilte nemlig bare fire kvartfinaler mot MS, mens Storhamar var ute i seks oppgjør mot Sparta.

Lars Erik Hesbråten ga 1-0 til Storhamar etter drøye ti minutters spill, og

Storhamar kunne gå til den første pausen med en 2-0-ledelse. Scott Hotham banket straffen oppe i krysset bak Henrik Holm. I midtperioden begynte Stavanger å jakte reduseringen. Storhamar-spillerne spilte på det trygge. Det var noe heldig da Christian Dahl Andersen fikk stå foran mål og sette en retur fra vantet. Uansett, heldig eller ikke, det var det 50. målet i et NM-sluttspill for veteranen.

Han var også mannen bak utligningen til 2-2. Også denne gangen var det en retur fra vantet hvor Andersen sto riktig plassert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer