Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storhamar slet seg til tabelltopp

Mistet tremålsledelse, men kom tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storhamar måtte slite seg til seier mot Lillehammer i eliteserien i ishockey torsdag. Likevel ble det seier og Hamar-laget er tilbake på tabelltopp.

Etter en oppskriftsmessig 3-0-ledelse etter første periode, trodde de fleste at Storhamar kunne cruise inn til seier mot Lillehammer i Kristins Hall. Slik ble det ikke. Med tidligere Storhamar-spiller, Ole Eskild Dahlstrøm, i spissen bet Lillehammer sammen tennene og viste enorm innsatsvilje og tæl i den andre perioden.

Etter perioden var ledelsen utliknet til 3-3. Dermed ble det en uhyre tett og spennende sisteperiode foran 1526 frammøtte.

Kristian Forsberg ble imidlertid Storhamars redningsmann med det avgjørende målet kun tre minutter ut i den siste perioden. Lillehammer spilte store deler av kampen i overtall, men klarte likevel ikke å utnytte overtallsspillet mot slutten.

Med 4-3-seieren er Storhamar tilbake på topp - to poeng foran Vålerenga som «lånte» førsteplassen etter 5-1-seieren mot Sparta onsdag.

I Stavanger fortsetter hjemmelaget å henge seg på kampen om seriemesterskapet. Comet ble feid av banen med solide 5-2 foran imponerende 1.942 tilskuere i Stavanger.

Trondheim tok lagets andre trepoenger for sesongen da Frisk Asker ble slått 7-5 i Leangen ishall. Trønderne klatret dermed forbi Lillehammer, som nå ligger sist på tabellen.

Furuset pådro seg et 4-7-tap hjemme mot Stjernen.

AVGJORDE I 3. PERIODE: Storhamar kom tilbake i siste periode og vant borte mot Lillehammer. Her er Teemu Kohvakka fra en kamp mot Vålerenga. Arkivfoto: SCANPIX
AVGJORDE I 3. PERIODE: Storhamar kom tilbake i siste periode og vant borte mot Lillehammer. Her er Teemu Kohvakka fra en kamp mot Vålerenga. Arkivfoto: SCANPIX Vis mer

(ANB)