Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storhamar slo Frisk Asker i toppkampen etter pangstart

Kapret tre meget viktige poeng.

Storhamar kapret tre meget viktige poeng ved å slå Frisk Asker 5-3 borte i eliteserien ishockey søndag kveld. Seieren gir laget sjansen til å komme i ryggen på serieleder Stavanger Oilers.

Storhamar er riktignok fem poeng bak Oilers, men torsdag møtes lagene på Hamar. Vinner Storhamar den kampen, er de bare to poeng bak den regjerende norgesmesteren.

Til tross for at Storhamar ledet 4-0 etter fem minutter av annen periode, ble det likevel spenning i Askerhallen.

Frisk reduserte tre ganger, men 15 sekunder før slutt punkterte superveteran Mads Hansen (36) kampen da han var alene med keeper.

Hansen hadde to mål og én målgivende pasning og var blant kampens store spillere.

Lett for VIF For Frisk er det lille håpet om å ta igjen Stavanger slukket etter søndagens tap, men årets store overraskelse i eliteserien ligger fortsatt an til en glimrende seeding i sluttspillet.

I de andre kampene søndag fikk Vålerenga som ventet lett match mot Manglerud Star og vant 8-1.

VIF scoret åtte ubesvarte mål, og hjemmelaget måtte vente helt til slutten for sitt trøstemål.

Målfest på Lillehammer Vålerenga hadde hele sju forskjellige målscorere. Lagets eneste tomålsscorer ble Brian Ihnacak, mens Daniel Sørvik hadde fire målgivende pasninger.

På Lillehammer fikk var Kongsvinger på besøk, og også i den kampen ble det målfest. Hjemmelaget var aldri truet og vant til slutt hele 8-2. Alexander Reichenberg var dagens mann med tre mål og én målgivende pasning.

(NTB)

Lik Dagbladet Sporten på Facebook.