<strong>AVGJORDE:</strong> Storhamars Nathan Martz.
Arkivfoto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
AVGJORDE: Storhamars Nathan Martz. Arkivfoto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Storhamar snudde 3-6 til 7-6 mot VIF

Thrilleravslutning på helgens ishockeyrunde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Storhamars sluttspurt som snudde 3-6 til 7-6-seier mot Vålerenga etter straffer var en thrilleravslutning på helgens ishockeyrunde.

I Hamar OL-amfi var 5389 tilskuere møtt opp for å se Storhamars oppgjør mot erkerivalen fra Oslo. Alt så ut til å gå VIFs vei da laget hadde en komfortabel 6-3-ledelse ledelse med 5.37 minutter igjen av siste periode. Men Storhamar fightet til slutt, scoret tre mål og kunne til slutt vinne på straffer med en avgjørende scoring av Nathan Martz.

Vålerenga innehar 3.-plass på tabellen, mens Storhamar er to plasser og tre poeng bak.

Serieleder Stavanger vant sin bortekamp knepent med 4-3 mot tabellfirer Lørenskog i et ampert møte. Gjestene pådro seg hele 15 tominuttere i utvisningsboksen, mens vertene nøyde seg med åtte.

Lørenskog ledet 2-0 i første periode, men serielederen slo tilbake og scoret fire strake mål.

Tabelltoer Lillehammer hadde en god 2. periode mot Sparta Sarpsborg og kunne dra i land seieren med 4-3, mens Rosenborg sikret seg alle poengene mot Stjernen med 5-4-seier etter scoring av Inge Stokvik 23 sekunder før slutt.

Rosenborg er på 7.-plass. Manglerud/Star og Frisk Asker ligger i bunnen av tabellen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer