Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storhamar tilbake på sporet - vant mot serieleder Lørenskog

3-4 i Lørenskog.

SEIER: Serieleder Lørenskog tok ledelsen hjemme mot Storhamar, men det var til slutt gjestene fra Hamar som kunne juble for seier 4-3.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SEIER: Serieleder Lørenskog tok ledelsen hjemme mot Storhamar, men det var til slutt gjestene fra Hamar som kunne juble for seier 4-3. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Serieleder Lørenskog tok ledelsen hjemme mot Storhamar, men det var til slutt gjestene fra Hamar som kunne juble for seier 4-3.

Lørenskog kom til lørdagens oppgjør med elleve strake seire, og Stefan Espeland sendte hjemmelaget i ledelsen 18 sekunder før slutt i første periode.

Storhamar svarte ved Alexander Reichenberg 13 minutter inn i midtperioden, før Lars Løkken Østli sendte gjestene i ledelsen tre minutter senere etter et knallhardt skudd i krysset.

Storhamar var nærmest scoring i starten av siste periode, og Eirik Skadsdammen som la på til 3-1 for hamarsingene etter ti minutter.

Lørenskog reduserte ved Alexander Larsson minuttet senere. Da valgte hjemmelaget å ta ut keeper til fordel for en utespiller i jakten på scoring. Det endte med at lars Erik Hesbråten sørget for 4-2-ledelse til Storhamar da han scoret på åpent mål minuttet før slutt.

Vertenes Nathan Longpre fastsatte sluttresultatet til 4-3 30 sekunder før slutt.

Lørenskog holder seg på toppen av eliteserien, ett poeng over Stavanger Oilers på plassen bak. Storhamar ligger på femteplass, ni poeng bak Lørenskog.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media