STORHAMAR VANT: Storhamar vant 4-2 mot Vålerenga søndag.
Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
STORHAMAR VANT: Storhamar vant 4-2 mot Vålerenga søndag. Foto: Aleksander Andersen / ScanpixVis mer

Storhamar tok sin første seier på åtte kamper

Vant mot erkerivalen Vålerenga.

Storhamar tok sin første seier på åtte kamper da erkerivalen Vålerenga ble sendt hjem med 2-4-tap søndag.

Storhamar har hatt et veldig godt grep på Vålerenga denne sesongen. Til tross for at Michael Smithursts mannskap hadde tapt de sju siste kampene, gir spillerne det lille ekstra når Vålerenga er motstander. Det holdt til sesongen fjerde triumf over Vålerenga. Kanskje møtes lagene igjen i kvartfinale?

Med tapet falt Vålerenga ned til fjerdeplass på tabellen, og klubben kan risikere å havne utenfor medaljeplass i grunnserien. Det har ikke skjedd siden Espen «Shampo» Knutsen debuterte for Vålerenga som 16-åring i 1988

Lillehammer vant nemlig 2-0 hjemme mot Sparta etter å ha avgjort kampen i siste periode. Både Lillehammer og Vålerenga har 82 poeng, men LIK går foran på bedre målforskjell i innbyrdes kamper. Lagene møtes i den siste serierunden på Jordal Amfi 1. mars. Før det skal Vålerenga møte Lørenskog (h) og Frisk Asker (b), mens Lillehammer skal ut mot Stavanger (b) og Lørenskog (h).

Stavanger og Petter Thoresen fikk tilbake noe av selvtilliten med å vinne over tabelltoer Lørenskog på bortebane søndag. Stavanger tok ledelsen i 1. periode, mens hjemmelaget slo tilbake to ganger før serievinneren svarte.

Stjernen synes å få en flott avslutning på sesongen og blir kanskje ingen drømmemotstander i kvartfinalene. Rosenborg ble sendt hjem med 1-4-tap. Lagene følger hverandre som skygger i kamp om 7.-plassen.

(NTB)