Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storhamar trekkes 15 poeng

På grunn av dårlig økonomi.

IKKE MYE Å JUBLE FOR I DAG: Her feirer Storhamar-spillerne et mål mot Vålerenga. I dag fikk klubben et trekk på 15 poeng. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
IKKE MYE Å JUBLE FOR I DAG: Her feirer Storhamar-spillerne et mål mot Vålerenga. I dag fikk klubben et trekk på 15 poeng. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

Storhamar er ilagt 15 minuspoeng av Norges Ishockeyforbund for svak økonomi og brudd på lisensbestemmelsene.

I en pressemelding blir avgjørelsen begrunnet med at Storhamar har forverret sin økonomiske situasjon med mer enn 2,5 millioner kroner hittil i 2013. Det er i strid med lisenskravet om et overskudd på 1,5 millioner.

Eliteserieklubben fikk i april tildelt lisens for 2013/14-sesongen, selv om den hadde negativ egenkapital ved årsskiftet. Det var derfor en forutsetning at Storhamar iverksatte tiltak som ga et budsjettert overskudd på 1,5 millioner kroner for 2013.

Dette har ikke Storhamar klart å innfri. Ishockeyforbundet mener det ikke er realistisk at klubben klarer å nå budsjettet.

Avgjørelsen kan påklages til Norges Ishockeyforbunds appellutvalg innen 14 dager.

Før sesongen ble Lørenskog ilagt 20 poeng i trekk for ikke å ha levert lisenssøknaden innen tidsfristen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media