Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storhamar vant naboduellen

Topper tabellen etter seier mot Lillehammer.

PÅ TOPP: Storhamar slo Lillehammer 2-1 og inntok tabelltoppen. 
Foto: Knut Falch / SCANPIX
PÅ TOPP: Storhamar slo Lillehammer 2-1 og inntok tabelltoppen. Foto: Knut Falch / SCANPIX Vis mer

|||

Storhamar vant mjøsderbyet over nabo Lillehammer med 2-1 etter forlegning. Det var nok til tabelltopp for Hamar-laget.

Lillehammer gikk til kampen i Hamar OL-amfi med en defensiv taktikk som hjemmelaget som alltid i mjøsderbyene har store problemer med å finne ut av.

Gjestene fra OL-byen fra 1994 tok ledelsen 1-0 midtveis i 2.-periode ved Tim Konsorada. Pucken gikk i mål via ryggen på en Storhamar-spiller. Etter scoringen fikk Lillehammer mange overgangsmuligheter de fort kunne utnyttet. En god Ruben Smith hindret flere scoringer.

I 3.-periode klarte endelig hjemmelagets Joakim Jensen å sette inn utligningen litt imot spillets gang. Kampen ebbet ut og måtte avgjøres i forlengning.

- Vi fikk en lang og tøff reise, men det var sterkt å komme tilbake i kampen og klare å vinne, sa Storhamar-trener Rune Gulliksen til TV 2.

- Litt surt å tape når vi leder 1-0. Vi må jobbe veldig i oppoverbakke i denne kampen. Vi gjorde mye bra i kampen og det skal vi ta med oss videre. Spillerne må kanskje bli litt modigere, sa Lillehammer-trener Tor Nilsen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling