Storhamar vant «seriefinalen»

Setter press på Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Storhamar vant det siste serieoppgjøret mot erkerival Vålerenga med 3-1 i kveld. Dermed har Hamar-laget satt press på serielederen.

Med tre kamper igjen å spille av årets eliteserie er lagene à poeng, men Vålerenga leder 5-1 i innbyrdes oppgjør. Ingen av lagene har råd til å feile i sine siste kamper, som skal spilles etter landskampavbrekket neste helg. Hamar-laget må ha hjelp fra andre for å få hjemmebanefordel i NM-sluttspillet, og velge kvartfinalemotstander først.

Vålerenga har igjen Lillehammer hjemme (14/2), Stavanger borte (18/2) og hjemme (22/2), mens Storhamar har igjen Comet borte (14/2), Stjernen hjemme (18/2) og Frisk Asker borte (22/2).

På Hamar hadde hele 5535 tilskuere møtt fram for å se serieduellen. Det er solid rekord i årets eliteserie. De fikk se at Storhamars unge keeper Ruben Smith storspilte. Spenningen ble utløst først da Justin Cos satte 3-1 i tomt bur 14 sekunder før slutt.

Har los

Lillehammer har los på den siste sluttspillplassen og sendte bunnlaget Trondheim hjem med 0-6 i kofferten. Seieren hjalp imidlertid lite ettersom Furuset slo Sparta med 4-3 på hjemmebane søndag. Det skiller fem poeng mellom de to lagene, og Lillehammer har en kamp mindre spilt.

I de øvrige kampene vant Frisk Asker borte over Stavanger etter straffer, mens Stjernen slo Comet med 4-2 hjemme i Stjernehallen. (NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer