Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storhamars gikk på nok en smell mot Lørenskog

SCORET: Men Christian Larrivée og Storhamar ble nok en gang et nummer for små for Lørenskog. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SCORET: Men Christian Larrivée og Storhamar ble nok en gang et nummer for små for Lørenskog. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Serietoer Lørenskog slo Storhamar for femte gang denne sesongen, mens serieleder Stavanger vant 3-1 borte mot MS.

Dermed skiller det 4 poeng mellom Stavanger og Lørenskog med fem serierunder igjen å spille.

I Hamar OL-amfi tok Storhamar imot Lørenskog. Sjur Robert Nilsens gutter har slitt i kampene mot Lørenskog denne sesongen, og tirsdagens oppgjør foran over 6000 hjemmefans ble ikke noe unntak.

Det var Kenneth Larsens mannskap som kom best i gang og Alexander Larsson satte inn den første pucken i mål. Storhamar svarte umiddelbart ved backveteran Lars Løken Østli.

Joachim Sundelius' scoring mot slutten av perioden senket skuldrene til hans lagkamerater ytterligere, og veteranen Mats Trygg økte til 3-1 tidlig i midtperioden for gjestene.

Nytt håp

Christian Larrivée øynet nytt håp om en seier, men det ble med reduseringen til 2-3 i midtperioden. Det var fjerde gang at Storhamar tapte med ett mål, mens det femte oppgjøret endte med 4-0 til Lørenskog.

Stavanger kom under mot Manglerud Star etter at Trym Bilgrei hadde sendt drabantbylaget i en tidlig ledelse. Dan Kissel utlignet midtveis i åpningsperioden.

Hoff avgjorde

Det ble en jevn kamp hvor gjestene avgjorde først med under fem minutter igjen. Det var den tidligere MS-spilleren Magnus Hoff som gjorde 2-1-målet, mens Mark van Guilder satte 3-1 i åpent mål.

Stjernen tok en sterk 5-1-seier borte mot Lillehammer. Dermed tok Stjernen seg helt opp i ryggen på Storhamar på 6.-plassen. Begge lag har 61 poeng.

Sparta Sarpsborg hadde små problemer med å slo tabelljumbo Kongsvinger med 4-0 på egen is.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling