Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storhamars kvartfinale-drøm knust

Klarte ikke å slå finske TPS Turku.

UTE: Vladimir Smirnov og hans Storhamar er slått ut av Champions League.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
UTE: Vladimir Smirnov og hans Storhamar er slått ut av Champions League. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Storhamar - TPS Åbo 1-2

(Dagbladet): Storhamar hadde i kveld muligheten til å ta seg til en sensasjonell kvartfinale i ishockeyens Champions League. Etter at det på forhånd sto 4-5 i kamper, trengte de seier med ett mål for å nå sudden death, og to mål for å gå videre.

Det klarte ikke de gule og blå.

Det endte 1-2, og dermed rykter Storhamar ut av Champions League.

- Jeg er så stolt over det gutta har prestert. Vi møter et kjempegodt lag, men gir dem kamp helt inn. Det er bare å ta av seg hatten for den jobben gutta la ned i kveld, sier Storhamar-spiller Pål Johnsen til Hamar Arbeiderblad.
I OL-Amfien havnet de gule og blå tidlig bakpå i undertall, til tross for en jevnspilt periode. Etter første periode sto det dermed også 1-0 til gjestene fra Finland.

Snaut ti minutter ut i andre periode vartet derimot Jacob Berglund opp med noen lekre finter - og satte pucken i mål til utlikning. Storhamar viste gode takter denne perioden, og gikk likt ut foran siste periode.

Storhamar presset i sluttsekundene, men klarte ikke å sette pucken i mål. Da de ga alt framover utnyttet finnene en feil, og Henrik Tallinder satte pucken i mål til en ledelse for Åbo fra langt hold.

Det holdt også til seier.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!