-  Storhetstida over, Ferguson

Tottenham-spillerne ypper med Manchester United foran oppgjøret i dag: -  Jeg har spilt mye mot United. Storhetstida er over, sier midtstopper Noureddine Naybet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Tottenham ligger på 5. plass i Premier League, tre plasser foran United. Manchester-laget har hatt sin dårligste sesongstart på 15 år, mens Tottenham har vært på opptur etter at franskmannen Jaques Santini tok over laget denne sesongen. Foran storkampen kommer den solide marokkanske stopperen med en krigserklæring.

-  Jeg har spilt mot United mange ganger i Europa, og det er ikke samme laget som før. Storhetstidene deres er over - Arsenal er storlaget nå. United er på et bunnivå, og de har mistet mange av kvalitetene som gjorde dem til et topplag, sier Naybet til avisa The Sun.

Tottenham har imponert, og spesielt den unge landslagsspissen Jermain Defoe har vært i toppform i ligaåpningen.

Vil bli stor

Naybets uttalelser kommer på tross av at United vant storkampen mot Liverpool mandag, med godt spill og mange sjanser. United tok innpå Arsenal på toppen, men ligger fremdeles sju poeng bak på tabellen.

-  Mange etablerte United-spillere har forlatt klubben, de har mange ungdommer. Det vil ta to-tre år før de blir et storlag igjen. Jeg har spilt i Portugal, Spania og Frankrike, og det er det samme i alle land. Alle storlag som dominerer i årevis, får til slutt en nedtur. Dette er en prøvelse for United, sier Naybet, som har imponert i samarbeidet med Englands landslagstopper Ledley King. Den tidligere Deportivo-stopperen er ikke beskjeden på Tottenhams vegne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer