Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storkamp utsatt - spillere i karantene

Premier Leauge-kampen mellom Manchester City og Arsenal utsettes på grunn av coronaviruset.

UTSATT: Onsdagens fotballkamp mellom Manchester City og Arsenal utsettes på grunn av utbruddet av coronavirus, bekrefter Premier League. Foto: Paul Terry/Sportimage via PA Images
UTSATT: Onsdagens fotballkamp mellom Manchester City og Arsenal utsettes på grunn av utbruddet av coronavirus, bekrefter Premier League. Foto: Paul Terry/Sportimage via PA Images Vis mer

Premier Leauge-kampen mellom Manchester City og Arsenal onsdag kveld er utsatt. På sin nettside bekrefter Arsenal dette, og viser til at Evangelos Marinakis nylig fikk påvist coronaviruset.

Marinakis, som eier fotballklubbene Nottingham Forest og Olympiakos, er smittet av coronaviruset.

Nottingham Forest bekreftet tirsdag at Marinakis testet positivt etter å ha returnert til Hellas. Han skal ikke ha ikke ha vist symptomer da han gjestet Nottingham forrige uke, opplyser klubben.

For 13 dager siden spilte Olympiakos mot Arsenal i London, og Marinakis skal da ha møtt flere av spillerne i den engelske klubben.

- Vi har tatt medisinske råd og sporet ethvert individ som har hatt nær kontakt med ham under kampen for 13 dager siden. Som et resultat av dette har vi identifisert en rekke spillere som møtte Olympiacos-eieren, skriver Arsenal.

På grunn av myndighetenes retningslinjer, som anbefaler at alle som kommer i nær kontakt med noen som har viruset burde isolere seg hjemme i 14 dager, er flere av spillerne utilgjengelige for onsdagens kamp mot Manchester City.

Også fire av klubbens ansatte, som satt nære Marinakis under kampen, skal isolere seg hjemme.

- Vi forstår at dette vil forårsake ulemper og kostnader for tilhengere som planla å gå på kampen, men Arsenal, Manchester City og Premier League har blitt enige om at det med Marinakis' smitte ikke er andre alternativer enn å bruke tid på å vurdere situasjonen ordentlig, opplyser Premier League natt til onsdag.

Begge klubbene ønsker Marinakis god bedring.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!