Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storklubb bekrefter Haaland-tilbud

- Nå er det opp til spilleren selv.

DRØMMEDEBUT: Erling Braut Haaland hadde en drømmedebut i Champions League mot Genk, med mål i første omgang. Video: Viaplay Vis mer

Sportsdirektør i RB Leipzig Markus Kösche bekrefter at klubben har kommet med et formelt tilbud til Erling Braut Haaland. Det skriver Kicker, gjengitt i Nettavisen.

Sitatene står også i i Süddeutsche Zeitung:

- Vi har vist hva vi kan tilby han, og hvilken rolle han ville hatt i laget vårt. Nå er det opp til spilleren selv, sier Krösche til avisa.

Også det tyske lagets trener Julian Nagelsmann har omtalt Haaland tidligere. Da den norske spissen var innom Borussia Dortmund og RB Leipzig i forrige uke, snakket med han treneren:

- Jeg prøvde å forklare ham mine fotballideer på godt engelsk. Jeg synes det var en god prat, sa Nagelsmann etter møtet med Haaland.

POPSTJERNE: Erling Braut Haalands musikkvideo fra barndommen har gått viralt etter 19-åringens storspill i Champions League. Hinter 19-åringen om julelåt her? Video: Rødt Kort Vis mer

Leipzig topper Bundesligaen etter 15 kamper. De har 33 poeng, to mer enn Borussia Mönchengladbach. Borussia Dortmund, et av de andre lagene Haaland har besøkt, ligger på tredjeplass med 29 poeng.

Dagbladet har tidligere skrevet at også Manchester United har lagt et forslag på bordet til den norske spissen.

VG skrev at Solskjær besøkte Salzburg fredag i forrige uke, men den norske manageren ville ikke kommentere turen etter uavgjortoppgjøret mot Everton søndag.

- Han vet hva han har lyst til å gjøre, og han vet hva han skal gjøre, så jeg trenger ikke å komme med noen råd til noen spillere på andre lag, uttalte Solskjær til VG.