Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Storklubb jakter på Vegard Forren

Molde-stopperen til Dagbladet: - Det er godt mulig.

MOLDE-BAUTA:  Vegard Forren har 30 landskamper og ett mål for Norge. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
MOLDE-BAUTA: Vegard Forren har 30 landskamper og ett mål for Norge. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I Istanbul ligger det en stadion med sponsornavnet Vodafon Arena. Det er en stor, gyngende og kaotisk heksegryte der Besiktas spiller hjemmekampene sine foran 42 000 tilskuere.

Nå jakter serielederen på Moldes midtstopper Vegard Forren (28). Det skriver den tyrkiske sportsavisa Fanatik i dag, en nyhet som blir sitert i flere aviser.

- Det er godt mulig, sier Forren til Dagbladet.

Trenger en makker Fanatik skriver at Besiktas er godt i gang med å tenke ut trekkene i neste overgangsvindu. Klubben ønsker angivelig å kvitte seg med Alexander Milosevic og Pedro Franco.

I tillegg leter den etter en makker til brasilianeren Rhodolfo (29) i midtforsvaret. Den heteste kandidaten skal være Vegard Forren. Ifølge Fanatik er han som er ansvarlig for utenlandske spillere i Besiktas - Erdal Torunogullari - satt på jobben.

Forren bekrefter overfor Dagbladet at han ser på denne sesongen som en kanskje siste mulighet til å komme seg ut igjen. Han hadde et mislykket opphold i Southampton i 2013.

Kontrakten med Molde går ut etter sesongen. Om den påståtte interessen fra Besiktas sier han:

- Det er godt mulig. Men jeg vet egentlig ikke noe mer. Det jeg vet er at det er interesse fra forskjellige steder.

- Åpen og ærlig Forren fortsetter:

- Jeg har vært åpen og ærlig om at jeg ønsker meg ut hvis det rette tilbudet dukker opp. I første omgang må jeg prestere godt nok for Molde. Og gjør jeg det, får vi vente og se om jeg får sjansen.

- Hva tenker du om din egen sesong så langt?

- Kommer man noen gang til å bli fornøyd? Jeg har hatt en fin stigning sammen med laget. Jeg er skadefri og føler at formen er god.

Besiktas har vunnet serien i Tyrkia 14 ganger. I år kan det skje igjen. Tre runder før slutt ligger laget tre poeng foran Fenerbahce.

Skryt av Ferguson Sir Alex Ferguson har tidligere uttalt at det er noe helt spesielt å komme til Istanbul og spille Champions League-kamp mot Besiktas.

Skulle du være i tvil om atmosfæren på lagets hjemmekamper, kan du jo ta en titt på denne videoen på YouTube. Snakk om masser som lar seg piske opp!

Hele Norges coronakart