Storklubb raser etter Haaland-rykte

Det ble hevdet at Erling Braut Haaland kunne signert for Napoli for småpenger. Nå slår italienerne tilbake.

HERJER: Erling Braut Haaland er i storform, noe som har ført til at det skrives litt av hvert om ham i pressen. (AP Photo/Kerstin Joensson)
HERJER: Erling Braut Haaland er i storform, noe som har ført til at det skrives litt av hvert om ham i pressen. (AP Photo/Kerstin Joensson) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Erling Braut Haaland har vært en av de store kometene i Europa denne sesongen. Han bøtter inn mål for Red Bull Salzburg i Østerrike og nordmannen er toppscorer i Champions League med sine seks scoringer.

Det var nå seinest mot Napoli at han nådde seks scoringer i Champions League, og nå har han blant annet fem mål flere en Champions League-kongene Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Napoli raser

Den fantastiske formen har ført til flere rykter rundt nordmannen i utenlandsk presse. Blant annet har det blitt hevdet at lag som Real Madrid, Juventus, Barcelona og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United følger 19-åringen tett.

Nå har det kommet en absurd historie i italiensk presse. Det var italienske Il Mattino som hevdet i dag at Haaland kunne dratt fra Molde til Napoli for rundt 45 millioner kroner.

Men nå har Napoli slått tilbake mot ryktene på Twitter.

– Vi har lest at Il Mattino intervjuet en talentspeider som hevdet at Haaland ble tilbudt til Napoli for 5 millioner Euro. Disse «nyhetene» er falske, og det er utrolig at man ikke kontakter Napoli for bekreftelse eller benektelse før man skriver saken, freser Napoli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer