Storklubbene får tøff konkurranse av liten klubb. Din stemme kan bli avgjørende!

Klubben i mitt hjerte.

KNIVING I TOPPEN: Charlottenlund gir Brann, Rosenborg og Vålerenga tøff konkurranse i Klubben i mitt hjerte. Fotomontasje: NTB Scanpix
KNIVING I TOPPEN: Charlottenlund gir Brann, Rosenborg og Vålerenga tøff konkurranse i Klubben i mitt hjerte. Fotomontasje: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er en snau uke igjen av kampanjen «Klubben i mitt hjerte». Det har kommet inn nesten 150 000 stemmer allerede, noe som betyr at det går mot ny rekord siden oppstarten for elleve år siden.

I fjor var det breddeklubben Charlottenlund som slo knockout på alle i kampen om den gjeve premien på 100 000 kroner. I år som i fjor kjemper den trønderske klubben om seieren, sammen med storklubber som Brann, Rosenborg og Vålerenga.

De tre sistnevnte har langt flere tilhengere enn Charlottenlund, men likevel får de hard kamp av klubben fra Trondheim.

Har troen Vibeke Johannesen, Daglig leder i Brann, håper selvfølgelig de rødhvite går helt til topps.

- Det er uke igjen. Jeg håper vi går av med seieren. Jeg håper at alle er inne å stemmer. Det er et viktig bidrag til utviklingsarbeid. Det er en flott kampanje, sier Johanessen.

Hun mener «Klubben i mitt hjerte» er en viktig kampanje for bergensklubben.

- Ja, det er det absolutt. Alle midler til utvikling er viktig for oss. Det er kjekt at det er slike kampanjer der supporterne kan være med å støtte klubben, sier Johannesen.

- Kommer dere til å mobilisere nå?

- Du skal ikke se bort fra det. Vi vil bruke våre kanaler for å gjøre folk oppmerksom på muligheten. At alle kjenner til kampanjen og gir sin støtte, sier Johannesen.

Tenker på cupfinale Tove Moe Dyrhaug, Daglig leder og arrangementssjef i Rosenborg, tror RBK-fansen bare har én ting i tankene akkurat nå.

- Jeg tenker at Rosenborg mobiliserer til helga. Det er cupfinale som er i tankene nå, sier Dyrhaug.

- Er kampanjen viktig for dere?

- Det er selvfølgelig artig det. Rosenborg har fått Klubben i mitt hjerte-prisen i mange år. Det har ikke vært noen voldsom mobilisering rundt det. Det må jo være at de som vil stemme på oss skal få lov til det, sier Dyrhaug.

Hun forteller at trønderne ikke har gjort noe stort ut av kampanjen foreløpig, med fokus på Europa-cup og ikke minst NM-finalen, som spilles mot Sarpsborg 08 førstkommende søndag.

- Vi kommer til å gjøre det vi har gjort tidligere. Legge ut sak til uka (om kampanjen journ.anm.), sier Dyrhaug, som legger til:

- Det er artig at et trøndersk lag leder.

Det er fortsatt håp for andre klubber enn de nevnte. Det er mange klubber som puster Tippeliga-klubbene og Charlottenlund i nakken.

Stem derfor på Klubben i ditt hjerte. Din stemme kan bli avgjørende!