Storklubbene langflate etter «den nye Ronaldo»

Det er ventet at en storklubb vil bla opp 1,2 milliarder for supertalentet João Félix i løpet av sommeren.

STORTALENT: Benficas João Félix har imponert stort i den røde trøya. Det har skaffet oppmerksomhet fra store deler av Europa. Foto: Pedro Nunes/Reuters/NTB Scanpix
STORTALENT: Benficas João Félix har imponert stort i den røde trøya. Det har skaffet oppmerksomhet fra store deler av Europa. Foto: Pedro Nunes/Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et navn du sannsynligvis kommer til å høre mye i sommer er João Félix. Den 19 år gamle Benfica-angriperen er svært ettertraktet, og det er ventet at han vil finne seg en ny klubb før overgangsvinduet stenger.

De som ikke følger portugisisk fotball fikk et innblikk i hva Félix kan gjøre med en ball, da han scoret tre mål mot Eintracht Frankfurt i Europa League - som tidenes yngste til å klare den bragden.

- Han er et sjeldent talent for portugisisk fotball og Benfica. Fortsetter han slik, blir han ikke i Benfica lenge, sa Eintracht-trener Adi Hutter etter nederlaget.

Félix fikk også sin landslagsdebut denne måneden, selv om han ikke imponerte med flagget på brystet mot Sveits.

I løpet av de siste månedene har unggutten blitt ryktet til de fleste storklubbene i Europa, deriblant Real Madrid, Atlético Madrid, Juventus, Manchester City og Manchester United.

Klausul

I februar ble det hevdet at Ole Gunnar Solskjær og Manchester United var villig til å legge 500 millioner kroner på bordet for å sikre seg stortalentet.

I mars gikk det rykter om at Manchester City var villig til å bla opp hele 1,2 milliarder for ham - det som skal være utkjøpsklausulen til portugiseren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer