Storklubber i kø for Schmeichel

Tirsdag kveld viste Peter Schmeichel gammel storhet og hold United til 0- 0 på Stamford Bridge. Nå står europeiske storklubber i kø for dansken, og neste uke starter jobben med å finne en ny arbeidsgiver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

35-åringen har for lengst kunngjort at han dette er hans siste sesong på Old Trafford. Men en høst preget av usikkert keeperspill har skapt spekulasjoner om hvor attraktiv Peter Schmeichel er for europeiske toppklubber.

Men nå forsikrer keeper-veteranens agent, Ole Frederiksen, at etterspørselen er upåklagelig.

- Interessen for Peter har vært langt større enn vi hadde våget å drømme om. Vi har blant annet fått flere henvendelser fra sør-europeiske klubber - i Italia, Frankrike, Spania og Portugal, sier Frederiksen.

Varmere klima

Dermed kan keeperkjempens ønske gå i oppfyllelse: Minst to sesonger i et varmere fotball-klima enn England - og så karriere-avslutning i gamleklubben Brøndby.

- Jeg må tenke på min tolv år gamle sønn, Kaspar, og det ville være flott for ham å lære seg enda et nytt språk før vi vender hjem til Danmark, sier Schemichel.

Følger reglene

Neste uke begynner Schmeichel og Frederiksen samtalene med de interesserte klubbene, og i midten av februar skal Manchester United-keeperen offentliggjøre navnet på sin nye arbeidsgiver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer