Internasjonal interesse for Hugo Vetlesen

Storklubber ligger langflate etter Hugo (18): - Mer klar for utlandet enn Håland

Molde-spissen Erling Braut Håland er 2000-modellen som har vært på alles lepper i vår, men jevngamle Hugo Vetlesen i Stabæk har kommet enda lengre i utviklingen, mener Inge André Olsen.

ETTERTRAKTET: En rekke storklubber jakter Stabæk-jubelen Hugo Vegard Vetlesen (18). Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: En rekke storklubber jakter Stabæk-jubelen Hugo Vegard Vetlesen (18). Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På det norske U19-landslaget som slo Tyskland 5-2 borte i en av de avgjørende EM-kvalifiseringskampene i mars, var det med blant annet to underårige spillere som hærførere.

Det var storscorer Erling Braut Håland som spydspiss, oppspillspunkt og målgjører, og det var Hugo Vetlesen som midtbanesjef, playmaker og dirigent. Begge er født i 2000, der de øvrige er 1999-modeller.

Det er Braut Håland, med sin massive fysikk og ekstreme spisskompetanse, som har fått klart mest oppmerksomhet av dem denne sesongen. Molde-juvelen har blitt koblet til Juventus, og etter det Dagbladet er kjent med, har omtrent alle toppklubbene i Premier League følere ute for å identifisere Hålands talent.

Men Dagbladet vet også at det er enorm interesse rundt Stabæks Hugo Vetlesen. Både mellomstore og store europeiske toppklubber følger gutten som fylte 18 år i februar tett.

- Hugo har prestert så jevnt bra og på et så høyt nivå i snart 40 eliteseriekamper, i en alder av 18, at der er det veldig mange interesserte. Det er snakk om store klubber i store ligaer. Så er spørsmålet hvor høyt oppe Hugo er på ønskelistene til klubbene som speider ham, sier Stabæk-leder Inge André Olsen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer