Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storklubber på plass i Skien

Flere storklubber er på plass i Skien for å overvære kampen mellom Odd Grenland og Rosenborg mandag. Først og fremst for å følge Odds svenske midtstopper Per Nilsson (24).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I kveld skal italienske Sampdoria og tyske Nürnberg se Per Nilsson i aksjon. Tottenham er også til stede.

– Jeg kan bekrefte at disse klubbene har meldt sin ankomst, sier styreleder i Odd Grenland Tore Andersen til Varden.

Odd-kaptein Tommy Svindal Larsen spilte for nettopp Nürnberg før han vendte hjem til Skien. Han innrømmer at han har snakket med sin gamle klubb, og er også klar over at de vil være til stede.

– Jeg holder jo kontakten med personer i klubben, og naturlig nok forteller jeg dem om gode spillere i Norge og på vårt lag, som for eksempel Per Nilsson, sier han.

Etter fem kamper i Bundesliga har Nürnberg ni poeng, og er på fjerdeplass – ett poeng bak serieleder Bayern München.

Tottenham mangler midtstoppere. I sommer kvittet de seg med to stykker og de har slitt på midtstopperplass innledningsvis denne sesongen.

Likevel er det mest sannsynlig at de kommer for å se på Rune A. Jarstein. Klubben mangler nemlig en solid andrekeeper bak Paul Robinson.

(ANB)

ETTERTRAKTET: Pelle Nilsson gikk glipp av en overgang til Sunderland før overgangsvinduet stengte. I kveld kikker flere utenlandske lag på svensken. Foto: Scanpix
ETTERTRAKTET: Pelle Nilsson gikk glipp av en overgang til Sunderland før overgangsvinduet stengte. I kveld kikker flere utenlandske lag på svensken. Foto: Scanpix Vis mer