Storklubber snuser på Helstad

- Ikke uaktuelt å dra utenlands.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thorstein Helstads innsats på Brann og landslaget gjør at en rekke utenlandske klubber har begynt å røre på seg.

- Det er noen som har forhørt seg om situasjonen, og flere har sett Brann og landslaget spille i vår. Prestasjonene hans gjør det naturlig at interessen har tatt seg opp, sier Stig Lillejord til BT.

Celtic til Ullevaal

En av klubbene som har sett Helstad flest ganger i vår er Celtic. Den skotske storklubben var på Ullevaal lørdag og så Malta - Norge.

De er også til stede på landslagsarenaen onsdag kveld for å overvære Norge - Ungarn, selv om Helstad ikke spiller fra start.

- Celtic er interessant klubb, men vi har ikke hørt noe offisielt fra den kanten, sier Lillejord, som selv er til stede på kveldens EM-kvalifiseringskamp.

- Ikke uaktuelt å dra utenlands

En god landskamp fra start mot Tyrkia i mars, fem scoringer på åtte kamper i eliteserien og scoring mot Malta, er noe av det som gjør de utenlandske klubbene nysgjerrige på Brann-spissen.

Everton viste konkret interesse i januar, men Helstad selv har et avslappet forhold til et eventuelt nytt utenlandsopphold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.