- Storm i et vannglass

Ronaldo tar van Nistelrooy i forsvar.

(Dagbladet.no) Ruud van Nistelrooys dager i Manchester United virker talte. En viktig årsak til det skal være den etter hvert så berømte slåsskampen med Ronaldo på en United-trening.

Nederlenderen skal ha mobbet Ronaldo med at Uniteds assistenttrener Carlos Queiroz var faren hans, mens Ronaldo rasende skal ha minnet Nistelrooy på at han mistet faren sin i september i fjor.

Det hele skal ha endt med at lagkameratene måtte skille de to fra hverandre.

- Helt normalt

Det fikk Alex Ferguson til å snu ryggen til van Nistelrooy, og begrunnet det med at han var en trussel mot lagmoralen.

Tidligere har Roy Keane rykket ut i nederlenderens forsvar, og sagt at det alltid finnes to sider av en sak.

Nå forteller Ronaldo sin side av saken. Portugiseren bekrefter at han hadde en krangel med van Nistelrooy - men avdramatiserer episoden som «storm i vannglass».

- Krangler skjer i alle lag, i alle yrker. Det er helt normalt å ha mindre uenigheter. Det er det eneste som skjedde - noe fullstendig normalt. Folk gjør det til noe større enn hva det er, for det er bare storm i et vannglass, sier United-vingen.

KRANGLET: Ronaldo bekrefter at han har hatt en krangel med Ruud van Nistelrooy, men understreker at kun handlet om en mindre uenighet. Foto: AP
KRANGLET: Ronaldo bekrefter at han har hatt en krangel med Ruud van Nistelrooy, men understreker at kun handlet om en mindre uenighet. Foto: AP Vis mer

Avventer

For halvannen uke siden snakket Ruud van Nistelrooy åpent om sin situasjon i United for første gang siden han fikk beskjed om å dra hjem av Sir Alex Ferguson.

- Jeg vet at mange i Manchester ikke forstår - og det gjør ikke jeg heller. Jeg elsker Manchester United. Derfor klarer jeg ikke helt å forstå dette, sa han.

van Nistelrooy ga samtidig beskjed om at ingenting vil skje før etter at VM i Tyskland er unnagjort.