Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storm i skogen stoppet verdenscupfinalen

Orienteringssjefen fortviler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storm i skogen stoppet dagens verdenscup orientering på mellomdistansene i Frankrike. Foreløpig vet ingen hva som nå skjer.

- Jeg har tidligere vært med på at løp er blitt avlyst på grunn av for mye snø, men det er første gang jeg er med på at regn og vind stopper et orienteringsløpet, sa landslagssjef Jarle Ausland.

Det var løpernes sikkerhet som gjorde at de franske arrangørene valgte å avlyse løpet. Vinden var så sterk at trærne falt ned i skogen.

- Dette er synd, for mange løpere har startet og befinner seg i skogen, men vi kan ikke gjøre annet enn å ta avlysningen til etterretning, sa Ausland.

Etter at avlysningen som han synes var merkelig, var et faktum, kom han seg så raskt som mulig til målområdet for å sjekke hva som nå kommer til å skje.

Mari Fasting startet tidlig. Hun var den eneste av de norske løperne som fullførte tirsdagens mellomdistanse før løpet ble stoppet.

(NTB)