Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stormer videre uten Rooney

Everton vant igjen. Portsmouth - Everton minutt for minutt.

(Dagbladet.no): En klubb i økonomisk ruin! Everton rykket nesten ned fra Premier League forrige sesong, og måtte selge unna kronjuvelen Wayne Rooney foran denne sesongen. Det er nesten naturstridig at de er med i toppen.

Men etter 4-1-tapet for Arsenal i åpningskampen er Everton ubeseiret i Premier League, og innehar tredjeplassen på tabellen. Med seieren i dag ligger de fortsatt bare poenget etter Chelsea, og tre poeng etter Arsenal. Everton er med i en tet-trio.

Mot alle odds.

Portsmouth var ubeseiret på Fratton Park siden mars før dagens kamp. Lenge så det ut til at de skulle forbli nettopp det.

Men så dukket australske Tim Cahill opp på et frispark og headet Everton opp i ryggen på de to storlagene på toppen av tabellen.

Og 1-0 var forsåvidt greit. For kampen var svært jevnspilt. Og veldig tøff.

I første omgang gikk flere spillere ned for telling etter kraftige sammenstøt. Ikke ble det skapt mange sjansene heller.

Bortsett fra da Thomas Gravesen serverte Marcus Bent for åpent mål mot slutten av første omgang. Uten at det ble mål av det.

Men Bent sover sannsynligvis godt likevel. Takket være Cahill.

Og Everton fortsetter å gjøre forhåndstipsene til skamme. Med en soleklar tredjeplass på tabellen er det hevet over enhver tvil at Liverpool-laget er et topplag.

  • Everton har tatt flere poeng på bortebane i år enn det de klarte i løpet av hele fjorårssesongen.
ER TOPP TRE: Everton har overrasket alle denne sesongen. I dag møter de Portsmouth.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling