LEKEPISTOLER: En tilskuer skal ha fått med seg to lekepistoler inn på Old Trafford under Champions League-kampen mot Juventus. Foto: Martin Rickett / Pa Photos
LEKEPISTOLER: En tilskuer skal ha fått med seg to lekepistoler inn på Old Trafford under Champions League-kampen mot Juventus. Foto: Martin Rickett / Pa PhotosVis mer

Tilskuer kom inn på Old Trafford med lekepistoler

Stormet banen med lekepistoler

Nå innleder klubben full gjennomgang av sikkerhetsrutinene.

Det var i forbindelse med mesterligakampen mot Juventus i forrige måned at en tilskuer stormet banen på Old Trafford. Vedkommende ble raskt tatt hånd om vakter.

Da tilskuerens sekk i etterkant ble undersøkt, ble det funnet to lekepistoler. Det har fått alarmklokkene til å ringe i Manchester.

Nå opplyser United-ledelsen at tilskuernes sikkerhet har høyeste prioritet. Derfor har man satt i gang en intern utredning for å stramme inn på sikkerhetsarbeidet.

– Det å ta med seg en lekepistol av plastikk inn på arenaen er åpenbart en ekstremt uansvarlig handling, sier en talsmann for klubben.

– Heldigvis førte ikke handlingene til banestormeren mot Juventus til at noen ble skadd, tilføyer vedkommende.

Fra United-hold bekreftes det at klubbens «allerede strenge sikkerhetsrutiner» skal ettergås i samarbeid med eksterne eksperter.