Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stormet banen under fotballkampen

Reiste med bil fra Barcelona

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Under onsdagens fotballkamp mellom Norge og Brasil, stormet en mann ut på banen. I hendene hadde han et flagg og en vikinghjelm. Ut fra det dagbladet.no erfarer, var det meningen at hjelmen skulle gis til Ole Gunnar Solskjær som tegn på heder og ære, men i stedet endte hjelmen i Brasil-kaptein Lucios hender.

Mannen er kjent som Albert. Han er supporter av brasilianske Corinthians og bor i Barcelona. På hjemmesiden kan man føle hans mange reiser - og invaderinger av fotallbaner - rundt om i verden.

Allerede i går kveld var det noen som hadde fått med seg hvor på internett man kunne finne mannen, der det også var mulig å legge igjen hilsner. Og de som var skrevet inn i forbindelse med Norge-Brasil kampen, var ikke bare positive til stuntet.

- Du er pinlig, din dritt [....] som ødelegger for alle oss andre som har betalt for å se kampen, lød den ene meldingen.

BLE TATT HÅND OM: I svart t-skjorte og vikinghjelm hadde «Albert» klare planer på banen. Foto: Eirik Helland Urke/Dagbladet.no
BLE TATT HÅND OM: I svart t-skjorte og vikinghjelm hadde «Albert» klare planer på banen. Foto: Eirik Helland Urke/Dagbladet.no Vis mer
TATT AV BANEN strikeren som slo til under onsdagens fotballkamp, hadde reist langt for å bli kastet av banen