Skiskytter-VM

Stormet ut av intervju etter dopingspørsmål

Martin Fourcade ville ikke la razziaen mot Aleksandr Loginov ødelegge hans første stafettgull i karrieren. Derfor stormet han ut av Dagbladets intervju da han fikk spørsmål om sin rival.

FRUSTRERT: Martin Fourcade og det franske laget tok gull foran Norge på stafetten, men den franske stjerna var ikke i humør til å snakke VMs kanskje mest omtalte person, russiske Alexandr Loginov. Video: Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANTERSELVA(Dagbladet): Lørdag morgen slo det ei bombe ned i skiskyttersirkuset i Anterselva. Tidligere dopingtatte, og gullvinner fra sprinten, Aleksandr Loginov, hadde i morgentimene fått hotellrommet sitt ransaket av lokalt politi. Razziaen skjedde rundt klokka 06.00.

Da nyheten sprakk noen timer senere, var Dagbladet til stede utenfor utøverhotellet til russerne, men lykkes ikke i å få Loginov i tale i det han skulle ut og ta seg en joggetur.

Razziaen var naturlig nok det store samtaleemnet i den lille fjellandsbyen under hele lørdagen. Etter at franskmennene, med Martin Fourcade i spissen, sikret seg stafettgullet, fikk Dagbladet sjansen til å spørre stjernen hva han synes om saken som nå raser mot hans tidligere nemesis, Aleksandr Loginov.

Da reagerte den ferske verdensmesteren med å avbryte intervjuet. Video av hendelsen kan sees øverst i saken.

- Jeg vil ikke kommentere dette, freste Fourcade til Dagbladet, før han altså forlot intervjuet.

Heller ikke i dag ville Loginov selv snakke med utenlandsk presse. Det gjorde derimot et par av de andre russiske utøverne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer