- Større enn VM-seieren

Snakk om hageparty! Petter Solberg (28) var rørt til tårer da han tok i mot hyllesten fra de rundt 1200 som ventet på gården da han ble fraktet hjem til Spydeberg i helikopter i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SPYDEBERG (Dagbladet): - Søndag var den største dagen i mitt liv. Men å bli mottatt slik er enda større. Dere aner ikke hvor stort dette er, ropte en rørt Petter Solberg til folkemassen.

Rally-kongen var ikke forberedt på alt oppstyret seieren i helgens VM-runde ville føre med seg. Store deler av Spydeberg hadde mobilisert for å vise hvor stor pris de setter på Petter Solberg. Velkomstkomitéen _ med storebror Henning i spissen _ hadde skrevet «Petter» med fakler i snøen. Rune Rudberg med band spilte og sang. Et gedigent bål lyste opp hele plassen, fyrverkeri lyste opp himmelen _ og alle lyste opp da hovedpersonen endelig landet i sin egen hage med helikopter.

NRK og TV2 sendte direkte fra hjemkomsten. Radio, aviser, ukeblader, motorsportsblader. Alle var der.

Foreldrene manglet

- Jeg trodde det ville komme noen folk. Men dette... Dette var jeg ikke forberedt på. Jeg er så glad, og har det godt i hjertet mitt, sa Petter Solberg til venner, bekjente, supportere, ordfører, diverse motorsportklubber, forbundet og alle andre som ville hylle fartsfantomet.

Men to viktige personer manglet: Mamma og pappa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer