Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Større muligheter i Chelsea enn i United

Michael Ballack signerte for Chelsea i dag.

(Dagbladet.no): Den tidligere Bayern München-spilleren Michael Ballack har fullført sin overgang fra tysk til engelsk fotball, skriver Chelsea på sine hjemmesider.


Landslagskapteinen går gratis, og han signerte i dag en treårskontrakt med londonklubben.

- Jeg er veldig glad for å være her og for å signere kontrakten. Folk her er vennlige, og London er en fin by, sier han til Sky Sports.

Han forteller at en liten gutt spurte ham om autografen da han spiste middag på en italiensk restaurant, men at gutten var veldig høflig.

- Så langt har inntrykkene vært positive, konkluderer Ballack.

- Viste interesse tidlig

Tyskland-spilleren forteller også at han valgte Chelsea, framfor Premier League-rival Manchester United.

- United viste tidlig interesse, men jeg synes mulighetene i Chelsea er mye større. De har et sterkere lag, sier Ballack til Sky Sports News.

KLAR I DAG: Michael Ballack inspiserer Stamford Bridge, hans nye lekegrind. I dag signerte han for Chelsea. Foto: Lefteris Pitarakis/AP/Scanpix
KLAR I DAG: Michael Ballack inspiserer Stamford Bridge, hans nye lekegrind. I dag signerte han for Chelsea. Foto: Lefteris Pitarakis/AP/Scanpix Vis mer

Byen London er også en av grunnene til at han ikke ville gå til Manchester-klubben. Han mener det er bedre sted for ham og familien å bo.

- Og så ble jeg tiltalt av Chelseas planer for framtida, sier han.

Målfarlig

Den målfarlige midtbanespilleren har hatt en aldeles strålende karriere, som blant annet inneholder 30 landslagsmål på 63 kamper.

I Bayern München har han brukt 107 kamper på å score 44 mål, hvorav det siste kom i hans siste kamp for klubben.


Da er det klart han har vært en viktig årsak til storklubbens suksess, så som
seriegullet den sikret seg nå nylig.

Pipekonsert

Likevel fikk han pipekonsert mot seg da han skulle ta avskjed med München-klubben.


- Jeg må akseptere litt buing, det viser bare at jeg har vært en viktig spiller. Men det gjør vondt, sa spilleren selv til tv-kanalen Premiere.

Trøsten får være at han nå kan se fram til VM på hjemmebane neste måned, før han kan slutte seg til oppkjøringen til de engelske seriemesterne seinere på sommeren.

PS: Ballack vil etter hvert få drakt nummer 13 i Chelsea. Den tilhører inntil videre William Gallas, som er på vei bort og som er koblet til italienske Milan.

VELKOMMEN! Michael Ballack (t.v.) ønskes velkommen av Chelsea-trener José Mourinho.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling