Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Større prestasjon å male en vegg enn å spille fotball i Tippeligaen»

- Skrev det for moro skyld, sier skøyteess Håvard Bøkko.

FRISK TWITRING OM TIPPELIGAEN: Håvard Bøkko sparte ikke på kruttet i sin tilstandsrapport om norsk fotball på Twitter. Men skøyteesset sier det hele var ment humoristisk. 
Foto: Geir Olsen  / SCANPIX
FRISK TWITRING OM TIPPELIGAEN: Håvard Bøkko sparte ikke på kruttet i sin tilstandsrapport om norsk fotball på Twitter. Men skøyteesset sier det hele var ment humoristisk. Foto: Geir Olsen / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet.no): Etter en sesong der samtlige norske lag er ute av europacupene, landslaget med overveiende sannsynlighet er ute av VM og ingen av de ca. 800 påmeldte spillerne i Champions League er nordmenn, er det enkelt å finne argumenter for at nivået på norsk fotball ikke er imponerende for tida.

Det er likevel ikke så ofte toppidrettsutøvere innen andre grener uoppfordret slakter nivået på Tippeligaen.

Som å se gresset gro

Følgende meldinger står imidlertid å lese på Twitter-profilen til Norges i særklasse beste skøyteløper - Håvard Bøkko:

«Syntes det er større prestasjon å male en vegg, enn å spille fotball i Tippeligaen...», og «er glad jeg ikke kasta bort kvelden på ei ferge og fotball på Lerkendal i går. Mer underholdning i å se gress gro, eller maling tørke!»

Ved første øyekast kan det virke som om skøytetrener Peter Muellers frittalenhet har smittet over på sin stjerneelev - men ifølge Bøkko ble det bare skrevet for moro skyld.

- Det var mest for å terge Øystein Grødum (skøytekollega, journ.anm.). Han var på fotballkamp, og jeg var ikke. Det var bare for moro, forklarer han til Dagbladet.

Ikke interessert

- Har du sett noe på Tippeligaen i år?

- Nei, det har jeg ikke behov for. Jeg er ikke interessert i det hele tatt. Men om det var bra, ville jeg nok sett på, sier Bøkko.

Som har følgende kommentar til at norske klubblag er radert ut av europacupene:

- Det sier vel sitt.

FRISKE MELDINGER: Håvård Bøkkos Twitter-profil. Faksimile: http://twitter.com/havardbokko
FRISKE MELDINGER: Håvård Bøkkos Twitter-profil. Faksimile: http://twitter.com/havardbokko Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling