- Større sjanse til å vinne Champions League

Ferguson takker ungguttene.

Mål for mål: Løpende dekning av åtte Champions League-kamper fra kl. 20.45!

(Dagbladet.no): Kaptein Roy Keane er skadd, men likevel øyner United-sjef Alex Ferguson håp om å gjøre som Liverpool.

Vinne hele Champions League-sulamitten.

I kveld starter United turneringen med Villareal borte, og Ferguson tror sjansene til suksess har vokst.

- Vi har en større sjanse til å vinne enn forrige sesong. Wayne Rooney, Ronaldo, Darren Fletcher og John O\'Shea er alle unge spillere som har blitt bedre det siste året. Så har vi Ruud van Nistelrooy som er i fantastisk form, sier sir Alex.

Toppscoreren var skadd store deler av fjorårssesongen.

- Alle disse faktorene gir meg tro på at vi kommer til å få en god sesong, sier Ferguson.

Keane er ute i minst to uker, og mye tyder på at United lar Alan Smith fortsette på midten. Lysluggen kom fra Leeds som spiss.

STERKERE UNITED: Sir Alex Ferguson mener hans mannskap står sterkere foran årets Champions League. Her sammen med Rio Ferdinand. Foto: Scanpix/Reuters
STERKERE UNITED: Sir Alex Ferguson mener hans mannskap står sterkere foran årets Champions League. Her sammen med Rio Ferdinand. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Da jeg første snakket med Alan før sesongstart sa han «ja, det har jeg lyst til». Han er fortsatt i omstillingsprosessen mentalt, men du kan se de små tingene som viser at han gjør seg klar for rollen.

En tidligere United-spiller er på andre siden av banen i kveld: Diego Forlan. Etter at uruguayaneren forlot Old Trafford er han blitt toppscorer i Spania.

- Jeg likte ham godt, men det ble frustrerende for ham å ikke spille kamper. Derfor lot jeg ham gå. Jeg visste han ville gjøre det bra, sier Ferguson.

LADER OPP: Tim Howard og Rio Ferdinand tok seg tid til golf i Spania.