- Større trykk enn noen gang

Ole Gunnar Solskjær er tilbake fra ferie og klar for en skjebnekamp mot Watford.

UNDER PRESS: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto:`Shutterstock editorial
UNDER PRESS: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto:`Shutterstock editorial Vis mer
Publisert

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United møter Watford lørdag. Nordmannen er under hardt press og har brukt landslagspausen til å lade batteriene i Norge.

Nå er han tilbake og har en stor oppgave foran seg.

- Nå er nok trykket større enn det noen gang har vært, sier TV 2s fotballekspert Nils Johan Semb til Dagbladet.

Solskjær innrømmer selv at laget er under press.

- Vi vet at vi er under press med den svake formen, men det presset skal nytes. Det er noe som gjør oss til et bedre lag, at alle spillerne presterer på sitt beste, sa Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Semb mener at Watford-kampen blir viktig for Solskjær.

- De kommende kampene er viktige. Du vet hvordan denne fotballbransjen er. En så stor klubb som United skal ikke tape for Watford. Så han må opp i ringa og begynne å vinne igjen, det er det viktigste språket for en manager, sier Semb og påpeker at Solskjær har kommet sterkt ut av vanskelige perioder tidligere.

Solskjær har tro på at han og laget kan gjøre nettopp det.

- Vi har vært gjennom slike perioder tidligere. Bortestatistikken bør gi oss selvtillit. Forrige sesong snudde vi det og gikk på en rekke med 20 kamper uten tap. Denne uka har vi prioritert en del ting som måtte forbedres. Vi vet at formen ikke har vært bra og det som har blitt levert har ikke vært godt nok. Vi vet at vi må bli bedre, vi vet vi kan bli bedre og vi tror vi vil bli bedre, sa Solskjær.

MANCHESTER: - Det er vanskelig å se for seg hvordan Solskjær skal klare dette, sier Dagbladets reporter Christian Monge. Video: Henrik Ljosland. Vis mer

United-manageren forteller at Paul Pogba og Raphaël Varane definitivt er ute med skader i møtet med Watford.

- Denne uka har vært positiv. Det er noen som er usikre, med sykdom og noen små smeller. Paul er ute og Rapha er ute, sier Solskjær.

Watford - Manchester United spilles lørdag klokka 16.00.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer