Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Storscorer skjøt Colombia til kvartfinale

Falcao senket Bolivia.

TOMÅLSSCORER: Radamel Falcao gjorde seg enda mer ettertraktet på det europeiske overgangsmarkedet etter to mål mot Bolivia i siste gruppespillskamp i Copa America.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / MIGUEL ROJO
TOMÅLSSCORER: Radamel Falcao gjorde seg enda mer ettertraktet på det europeiske overgangsmarkedet etter to mål mot Bolivia i siste gruppespillskamp i Copa America.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / MIGUEL ROJO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med to tidlige scoringer mot Bolivia sørget stjernen Falcao for å sende Colombia som første lag til kvartfinale i Copa America søndag.

Seieren gjør colombianerne til vinnere av gruppe A med sine sju poeng allerede før et presset Argentina møter Costa Rica mandag.

Mot et svakt boliviansk lag gikk kampen tidlig inn i det sporet Colombia ønsket seg.

Etter 14 minutter sto det 1-0 i med nettkjenning av ettertraktede Falcao. Porto-stjernen, som scoret hele 39 mål på 43 kamper for klubben sin forrige sesong, kom seg enkelt gjennom Bolivia-forsvaret og puttet til side for keeper Carlos Arias.

Nesten kvarteret senere ble colombianerne tildelt straffe, som Falcao sikkert banket inn til 2-0. Det ble også sluttresultatet, men seieren kunne fort blitt større. Både Adrian Ramos og Hugo Rodallega hadde meget gode sjanser til å få opp scoringsstatistikken i et så langt målfattig Copa America.

I annen omgang tok Colombia det rolig i visshet om at verken seieren eller avansementet var i fare. Bolivia endte på sisteplass i gruppen med sitt ene poeng og er ute av mesterskapet.

Vertene Argentina er helt avhengig av å slå et ungt Costa Rica-lag mandag for å gå videre. Etter to av tre kamper står Messi og co. med bare to poeng etter to skuffende uavgjorte oppgjør.

(NTB)